Categorii

Turntable Workshop - Editia a II-a

16-09-2010 www.turntablism.ro link (Vezi profilul www.turntablism.ro pe trafic.ro)

Turntablism = Arta de a crea muzica prin manipularea sunetelor cu ajutorul pick-upurilor (platanelor) sau al platanelor digitale (CD playere) si al unui mixer.

- pornind de la aceasta activitate - Turntablism.ro organizeaza:

Turntable Workshop - Editia a II-a.

Eveniment ce reuneste in data de 24 - 25 Septembrie 2010, Disc-Jockey din toata tara sub conceptul unui atelier de creatie.

La eveniment vor participa DJ din diferite "zone" muzicale, cum ar fi:Funk, Electro-Funk, Hip-Hop, DubStep, Drum and Bass etc.

Evenimentul se va desfasura in incinta celui mai FRESH club din Bucuresti, si anume Envy Club, situat pe strada Amiral Balescu, numarul 3, zona Dorobanti - Charles de Gaulle.

In cadrul atelierului participantii vor avea ocazia sa faca schimb de experienta, sa-si expuna diverse pareri si sa discute deschis despre forma de turntablism pe care o practica. Fiecare din cele doua zile ale evenimentului vor fi incununate de cate o petrecere la care muzica va fi asigurata de Disc-Jockey'i participanti.

Intrarea este GRATUITA, asa ca va asteptam in numar cat mai mare sa descoperiti ce inseamna arta manipularii sunetelor din pick-up!

Eveniment organizat si sustinut de Comunitatea Turntablism.ro.

 

Navigare stiri:

© 2000 - 2019 trafic.ro v10.75.00

Netbridge Services