Categorii

Primul eveniment offline organizat de Sentimente. Cum au reactionat utilizatorii

14-07-2016 www.sentimente.ro link (Vezi profilul www.sentimente.ro pe trafic.ro)

60 dintre utilizatorii site-ului de dating Sentimente.ro, alaturi de membrii echipei, s-au cunoscut in cadrul primului eveniment organizat in Centrul Vechi al Capitalei.

Acestia au reusit in mai putin de trei ore sa se descopere, sa socializeze si sa lege prietenii. Multi dintre invitati au considerat intalnirea un succes si au marturisit ca vor tine legatura cu cei pe care i-au intalnit la eveniment. O parte dintre participanti chiar au plecat impreuna. 99% dintre cei prezenti au anuntat ca vor participa si la urmatoarele activitati de socializare organizate de Sentimente.ro.

Evenimentele organizate de Sentimente.ro invita membrii sa se reuneasca pentru activitati distractive. Utilizatorii au sansa de a se cunoaste, de a socializa, de a participa la activitati care implica lucrul in echipa, au sansa de a cunoaste persoane care impartasesc aceleasi pasiuni si interese.

Despre Sentimente.ro

Sentimente.ro, cel mai mare site de dating din Romania, este lider pe piata de dating online inca de la lansarea din 2001. Astazi, 15 ani mai tarziu, Sentimente.ro continua sa revolutioneze felul in care oamenii se intalnesc, interactioneaza si se indragostesc.
Numarul utilizatorilor Sentimente.ro (in prezent aproape 1.400.000 de utilizatori inregistrati), care a urmat constant un trend ascendent si pozitionarea ca mediu de interactiune sigur au fost elementele de diferentiere fata de competitori si au asigurat prima pozitie in topul site-urilor de matrimoniale din Romania, conform trafic.ro.

Navigare stiri:

© 2000 - 2019 trafic.ro v10.75.00

Netbridge Services