Categorii

Okazii.ro 15 ani: intalnire emotionanta cu utilizatorii, prietenii si colegii

24-04-2015 www.okazii.ro link (Vezi profilul www.okazii.ro pe trafic.ro)

Pe 22 aprilie, impreuna cu familia noastra extinsa, am sarbatorit 15 ani de activitate a site-ului Okazii.ro. Au fost prezenti vanzatori, cumparatori si alti oameni dragi noua, oameni cu un rol important in istoria Okazii.ro.
In prima parte, Bogdan Secara (CEO Okazii.ro in perioada 2000 – 2006) ne-a vorbit despre inceputurile proiectului Okazii.ro. Colegii nostri Georgiana Susanescu (Manager Departament Asistenta Clienti) si Ovidiu Miron (Coordonator departament Manageri de Categorie) ne-au prezentat detalii interesante despre munca lor in cadrul site-ului, iar Radu Sitaru (CEO Okazii.ro ) ne-a dezvaluit planurile de viitor.
In cea de-a doua parte a evenimentului au fost acordate premii celor mai buni vanzatori, celor mai fideli cumparatori, precum si oamenilor care au marcat istoria Okazii.ro. Categoriile pentru care s-au acordat premii au fost: Magazine, Vanzatori Premium, Best Start-up, Vanzatori de traditie, Cumparatori loiali.
Si pentru ca prima tranzactie inregistrata pe Okazii.ro, in anul 2000, a fost vanzarea unei biciclete Pegas, la finalul acestui eveniment toti invitatii au participat la o tombola al carui premiu a fost tot o bicicleta Pegas.
Vezi imagini de la eveniment http://blog.okazii.ro/eveniment-okazii-ro-15-ani-intalnire-emotionanta-cu-utilizatorii-prietenii-si-colegii-nostri/

Navigare stiri:

© 2000 - 2018 trafic.ro v10.75.00

Netbridge Services