Categorii

Lege5.ro are o nouă interfață

15-05-2014 lege5.ro link (Vezi profilul lege5.ro pe trafic.ro)

Indaco Systems a lansat o nouă interfaţă, într-un format interactiv, accesibil şi prietenos, pentru Lege5 Online - Softul care pune ordine în legi

Noua interfaţă se prezintă într-un format actualizat pentru o navigare mai uşoară, o informare completă şi un grad mai ridicat de interactivitate cu utilizatorii.

În plus, pentru a vă oferi cât mai multă informaţie, organizată într-un singur loc, am introdus secţiunea Revista Presei, actualizată periodic cu cele mai importante ştiri din domeniul legislativ. 

Accesul dumneavoastră la o arhivă completă de legislaţie se va face mai uşor şi mai rapid. Grija echipei noastre pentru inovaţie a dus la crearea unei interfeţe intuitive, care reduce semnificativ timpul de lucru. 

“Această interfață  se prezintă într-un format actualizat pentru o informare completă și un grad mai ridicat de interactivitate cu utilizatorii, fie că avem în vedere clienții sau partenerii companiei. Scopul lansării unei noi identități vizuale pentru Lege5 Online a fost de a puncta o imagine profesionistă și de calitate a produsului”, a declarat Monica Petrovici, Responsabil PR al companiei Indaco Systems.

Lege5 este destinat atât specialiştilor din domeniul juridic, fiscal, contabilitate, cât şi persoanelor interesate de domeniul legislativ. Serviciul permite accesul la baza de informaţii legislative Indaco, oriunde şi oricând, datorită platformelor de pe care poate fi accesat: online, mobile, desktop, cloud.

Mai multe detalii privind seria de produse Lege5, avantajele utilizării acestor instrumente, precum şi oferta comercială pot fi aflate accesând: http://prezentare.lege5.ro

Navigare stiri:

© 2000 - 2018 trafic.ro v10.75.00

Netbridge Services