Categorii

Intercer Tv a implinit 7 ani!

23-06-2011 intercer.net link (Vezi profilul intercer.net pe trafic.ro)

Intercer Tv -- http://tv.intercer.net/ -- si-a inceput activitatea pe 20 Februarie 2004 si si-a propus din acel moment sa adune pentru prima data laolalta predici de la bisericile romanesti Adventiste din tara si strainatate. 

In acesti sapte ani, au fost transmise aproximativ 15200 programe, de la peste 150 de biserici sau producatori media adventisti. Aceste programe produc un trafic de peste 6000 GB/luna doar pentru programele gazduite pe serverele Intercer, multe alte programe fiind gazduite de alte servere sau servicii online.

Pentru ca urmarirea si descarcarea programelor este gratuita, acestea au fost oferite de catre vizitatorii nostri si altor persoane, pe cd-uri sau dvd-uri. Pentru mai multi ani la rand noile programe adaugate saptamanal au fost publicate in buletinele Intercer saptamanale. Intercer Tv a promovat sute de vorbitori si evenimente importante desfasurate in bisericile locale.

In Ianuarie 2010 a fost lansata noua versiune "Intercer Tv 2.0" cu o noua grafica si noi facilitati tehnice, care fac mai usoara atat vizionarea, cat si adaugarea programelor de catre editorii de la Intercer Tv. A fost adaugata o sectiune noua pentru serviciile religioase live, care ulterior s-a dezvoltat intr-un website separat http://mediaseven.intercer.net .

Intercer Tv ofera statistici individuale ale programelor, clasamente cu cele mai vizionate programe, precum si posibilitatea de a oferi si altora link-uri (la Facebook si Twitter) catre programele preferate.

Cateva dintre punctele forte ale Intercer Tv

*ofera vizitatorilor posibilitatea de a urmari intr-un singur loc predici, Scoala de Sabat, programe muzicale, reportaje etc. din multe biserici adventiste romanesti

*ofera partasie crestina, prin posibilitatea de a asculta si viziona vorbitori, prieteni si persoane dragi din comunitatile de acasa

*ofera posibilitati tehnice deosebite, fiind foarte flexibil in integrarea programelor media indiferent in ce format sunt pregatite si indiferent unde sunt gazduite

*ofera un suport tehnic profesional, prin colaborarea cu editorii Intercer Tv de la fiecare biserica, precum si raspunsuri individualizate la intrebarile vizitatorilor

Intercer Tv este un serviciu dezvoltat prin seriozitate, perseverenta, inovatie si sacrificiu. Multumim tuturor celor care au facut posibila aceasta activitate.

Vizitati Intercer Tv la adresa http://tv.intercer.net !

 

Navigare stiri:

© 2000 - 2019 trafic.ro v10.75.00

Netbridge Services