Categorii

High Class Auto - un nou reper pe piața auto-moto din România

07-06-2013 highclassauto.ro link (Vezi profilul highclassauto.ro pe trafic.ro)

Avem plăcerea să facem cunoscut faptul că pe piața auto din România și-a făcut apariția High Class Auto - un concept care se remarcă printr-o ofertă bogată în domeniul vânzării și închirierii de automobile de mare clasă în Romania dar și prin servicii complete de recondiționare auto de epocă și service auto specializat.

Domeniile principale de activitate ale High Class Auto sunt vânzările auto de epocă, închirieri auto epocă pentru evenimente, recondiționări auto epocă, consultanță în achiziție auto epocă, comercializare piese auto epocă, vânzări auto de lux și sport, închirieri auto de lux și sport precum și consultanță și service specializat pentru mașini epocă, super mașini și mașini de lux.

Oferta High Class Auto este formată dintr-o gamă largă și unică de automobile de epocă și de lux ce sunt disponibile spre vânzare dar și pentru închiriere la prețuri competitive.

Din oferta de vânzare auto de epocă trebuie să enumerăm modele precum Ford T Coupe (1926), Ford T Cabrio (1924), Ford Mustang (1966), Corvette Stingray (1971), Chevrolet National (1928), Chevrolet Doctor's Coupe (1930), Rolls Royce Silver Shadow II (1979) sau Triumph TR3 (1957) - modele în stare perfectă de funcționare și recondiționate aproape de perfecțiune care așteaptă în condiții optime de păstrare noii proprietari.

Oferta de mașini sport, super mașini și mașini de lux de vânzare include modele precum Lamborghini Gallardo (2006) sau Mercedes S Class (2007). Trebuie să amintim că modelele disponibile se află în stare perfectă de funcționare având dotari de top.

Pentru evenimente precum filmări, limo party, evenimente speciale, nunți, botezuri, zile de naștere, balul bobocilor - High Class Auto vă stă la dispoziție cu o ofertă generoasă de inchiriere autoturisme de epocă dar și inchiriere limuzine luxoase si mașini de lux. Oferta este disponibilă pe site-ul High Class Auto.

High Class Auto din dorința de a oferi servicii complete și profesioniste dar și prin experiența acumulată vă poate ajuta să recondiționați un autoturism în cele mai mici detalii la service-ul propriu aflat în Popești-Leordeni vis-a-vis de Colina Motors. Service-ul auto High Class Auto repară la cele mai înalte standarde orice marcă de autoturism, indiferent de anul de fabricație. Totodată High Class Auto vă poate ajuta în căutarea și achiziționarea oricărei piese de schimb ce nu poate fi găsită în rețeaua clasică de comercializare din România.

High Class Auto poate deveni partenerul dumneavoastră de încredere în minunata lume a autoturismelor!

Navigare stiri:

© 2000 - 2018 trafic.ro v10.75.00

Netbridge Services