Categorii

Cum se administreaza Red Reishi

01-05-2012 www.tratament-naturist.com link (Vezi profilul www.tratament-naturist.com pe trafic.ro)

Sub aceeasi denumire de ganoderma sau de reishi, cum este vanduta in... supermarketuri, se pot ascunde lucruri surprinzator de diferite. Poate parea ciudat, dar ciuperca medicinala  Red Reishi Pur, din care doar cateva grame administrate zilnic pot produce ameliorari spectaculoase in boala canceroasa, este foarte des folosita ca ingredient pentru supa sau pentru mancaruri pe baza de orez. De fapt, ganoderma trece prin nu mai putin de 6 faze de dezvoltare, in fiecare faza talul ei (organul de fructificatie) avand culori diferite si proprietati medicinale foarte diferite. In terapie se foloseste ganoderma rosie, care are un gust amar atat de intens, incat este imposibil de folosit in alimentatie. Ganoderma folosita in alimentatie este recoltata in alte stadii de dezvoltare si ca atare are un gust mult mai agreabil, dar si calitati medicinale incomparabil mai slabe.

Traditional, aceasta ciuperca medicinala se prepara sub forma de extract in apa, insa aproape toate studiile facute in ultimele decenii si care au pus in evidenta proprietatile medicinale exceptionale ale acestui remediu au folosit extractul standardizat de ganoderma, conditionat sub forma de comprimate.

Boli prevenite cu ajutorul ciupercii Red Reishi 

* Tromboflebita, tromboze in general - mai multe studii facute in Japonia in anii '80, sub conducerea dr. Shimizu Kuniyoshi, au aratat ca administrarea de  Red Reishi Pur are efecte antiagregante plachetare, impiedicand formarea cheagurilor de sange si migrarea lor prin sistemul circulator. Pentru prevenirea tromboflebitei si trombozelor, in general, se tin cure de 6 luni, timp in care se administreaza cate 3 comprimate (a cate 500 mg de extract) de reishi  zilnic.

 

 

Navigare stiri:

© 2000 - 2018 trafic.ro v10.75.00

Netbridge Services