Categorii

Cum sa iti numeri caloriile?

08-10-2017 klorii.ro link (Vezi profilul klorii.ro pe trafic.ro)

Daca te aflii aici probabil ai aflat deja de importanta numaratului caloriilor. In principiu fiecare persoana arde zilnic un numar de calorii, in functie de varsta, inaltime, greutate si cat de activa a fost.

La televizor ni se recomanda mereu sa consumam undeva pe la 2000 de calorii. Evident numarul acesta varieaza mult de la persoana la persoana si se poate calcula.

Activitatea de numarare a caloriilor presupune un efort destul de mare. Ar trebui sa iei rand pe rand fiecare produs consumat, sa citesti eticheta (sau sa cauti pe google), sa aproximezi cantitatea consumata, sa aflii numarul de calorii echivalente pe cantitatea respectiva si apoi sa ti le aduni la caloriile consumate si sa mai le si retii pentru ca peste cateva ore o sa mai mananci altceva.

Tot acest proces este usurat de aplicatia klorii.ro. Probabil o sa spui ca exista si altele mai bune in acest domeniu. Nu e asa.

klorii.ro este cel mai bun calculator de calorii din romania din urmatoarele motive:

1. Baza de date de produse este 100% romaneasca deci daca cauti un produs romanesc, aici sunt cele mai mari sanse sa-l gasesti.

2. Baza de date contine aproximativ 38000 de produse (asta e mai mult decat orice o sa gasesti in Romania).

3. Aplicatia iti actualizeaza progresul (greutatea) in mod automat pe baza unor formule matematice.

4. Aplicatia iti ofera numeroase recomandari legate de macronutrienti si numarul de calorii, ce sunt actualizate automat.

5. Aplicatia iti ofera posibilitatea de a adauga atat mese cat si activitati.

6. Este complet GRATUITA! Singurul lucru dorit este ca tu sa contribui la dezvoltarea ei prin adaugarea altor produse in baza de date.

7. Este mobile friendly si usor de folosit.

8. Este apreciata de nume importante ale industriei precum Radu Antoniu sau Bogdan Tomoiaga.

Stiu totusi ca cuvintele nu inseamna nimic, deci te incurajez sa incerci aplicatia iar orice idee de imbunatatire pe care o ai poti sa o transmiti pe pagina de contact.

Spre deosebire de alte calculatoare calorice, aceasta aplicatie vine si cu avertizari atunci cand se exagereaza consumul de alimente nesanatoase, iti permite sa iti editezi istoricul meselor si toate acestea intr-un mediu privat astfel incat nimeni nu iti va cunoaste datele personale.

Daca chiar esti interesat de a-ti numara caloriile, aici e locul de unde trebuie sa incepi :) . Mult succes!

Navigare stiri:

© 2000 - 2018 trafic.ro v10.75.00

Netbridge Services