Categorii

CEO-ul Okazii.ro, Radu Sitaru, prezinta cifrele anului 2013

28-01-2014 www.okazii.ro link (Vezi profilul www.okazii.ro pe trafic.ro)

Analizand rezultatele anului 2013, Radu Sitaru, CEO la Netbridge Services, companie ce detine Okazii.ro declara: “Okazii.ro a inregistrat in anul 2013 o crestere a volumului tranzactiilor cu 20% comparativ cu anul trecut. Pentru anul 2014, estimarile noastre arata ca volumul tranzactiilor va urma un trend ascendent pe Okazii.ro si ne asteptam la o crestere de aproape 25%.”  

Comparativ cu anul 2012, pe Okazii.ro numarul de produse a crescut in 2013 cu 100%, ajungand in momentul de fata la 2,8 milioane de produse noi si second hand, listate in toate categoriile platformei.

Pentru a spori increderea in cumparaturile online din cadrul platformei, Okazii.ro a dezvoltat si dezvolta continuu servicii de siguranta: Garantia de Livrare, Plata online cu cardul, Sistemul de calificative si Utilizator verificat

“Okazii.ro a devenit dintr-un site de produse second hand un mall cu magazine, oferind produse noi la preturi atragatoare. Astfel, in momentul de fata, raportul dintre produsele noi si cele second hand  este pe Okazii.ro de 67% produse noi si 33% produse second hand. Suntem cea mai mare platforma de e-commerce din Romania, ne caracterizeaza siguranta oferita utilizatorilor, diversitatea de produse, preturile foarte bune pentru o gama variata de produse si numarul mare de vânzători cu experienta din cadrul platformei ce formeaza o comunitate bine conturata.”, mai adauga Radu Sitaru, CEO la Netbridge Services, companie ce detine Okazii.ro.”

Navigare stiri:

© 2000 - 2018 trafic.ro v10.75.00

Netbridge Services